Iratkozz fel most a hírlevelemre és értesülj a titkos akciókról is!

Légy te is a belső kör tagja! Értesülj a titkos akciókról és használd ki a csak hírlevél feliratkozóknak szóló kedvezményeket, kuponokat!

Hogyan lehetsz egészségesebb nőként, ha mosható betéteket használsz? Hogyan lehetsz környezettudatosabb és termelhetsz kevesebb hulladékot? Mindezt úgy, hogy több pénz marad a zsebedben, mint azelőtt? Neked elárulom!

A feliratkozásért cserébe ingyenesen letöltheted a Ritakreativ ebookot, amiben megtalálod a válaszokat!  Eddig sehol nem látott összefoglaló a mosható betétekről.Tudásanyag, útmutató, válaszok. Nagyon ütős lett. 33 oldalon az elmúlt 5 év összes kérdésére a válaszok egy helyen. Átlátható, könnyen emészthető, hétköznapi nyelven megfogalmazva. Majdnem annyit fogsz tudni a mosható betétekről, mint akik gyártják őket.

Bónuszként az ebookban: Hogyan csökkentettem 5 év alatt a hulladékomat a töredékére? Hogyan lettem káros vegyszerektől mentes háztartás? Megosztom veled saját receptjeim: mosógél, öblítő, fogpor, általános tisztítószer. Fillérekből tudod saját otthonodban előállíthatod te is, vegyszermentesebb háztartásod lesz. Rengeteg pénzt takaríthatsz meg.
 
Add meg az adataidat és máris küldöm neked az ebook letöltési linkjét.
A feliratkozással hozzájárulsz ahhoz, hogy számodra a Ritakreativ hasznos tanulmányokat, videókat, tartalmakat, DM levelet és kuponokat küldjön.
* kötelező mező

Kötelező bejelölni

Email Marketing Powered by Mailchimp